.AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Hakkı Meniz, Tarsus’ta Esnafları Ziyaret Etti
. Meniz’e esnaflar destek sözü verdi
AK Parti Mersin Milletvekili adayı Av. Hakkı Meniz, Tarsus’ta esnafları ziyaret ederek, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde istikrarın devam etmesi için bir kez daha Cumhurbaşkanı Recap Tayyip Erdoğan’a oy verilmesini isteyerek, TBMM’nde oyların AK Parti’ye verilmesi talebinde bulundu.
AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Mehmet Akdoğan, AK Parti ilçe Başkanı Hasan Podak ve parti teşkilatıyla birlikte, seçim çalışmaları çerçevesinde Tarsus’ta Traktörcüler Sitesi, Kemalpaşa Sanayi Sitesi ve Otogar’da faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Hakkı Meniz’e esnaflar yoğun ilgi gösterdi.
Ziyaret ettiği esnaflardan gördüğü yoğun ve samimi ilgiye teşekkür eden Hakkı Meniz, “Sayın Cumhurbaşkanımızın teveccühleri tüm Türkiye’de olduğu gibi şehrimizde de hamdolsun had safhada. 14 Mayıs seçimleri Cumhur ittifakının zaferiyle sonuçlanacak. 14 Mayıs’ta saygıdeğer halkımızın kıymetli oylarıyla Cumhurbaşkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız bir kez daha seçilerek bu aziz millete hizmet etmeye devam edecektir” dedi.
28. dönem AK Parti Milletvekili adayı Hakkı Meniz, “14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçim sıradan bir seçim olmadığını söylemek istiyorum” diyerek bu seçimin partiler üstü bir seçim olduğunu vurguladı.
“Vatandaşlarımız bu seçimin ezan için, bayrak için, istiklal için, istiklalimiz için, çocuklarımız gençlerimizin geleceği için olacak olan bir seçim olduğunun bilincindeler. Vatandaşlarımız bugüne kadar yapılan ve her biri Türkiye’ye çağ atlatan hizmetlerin devamını istiyor. AK Parti olarak açık ara bu seçimi kazanacağız. Biz bu aziz millete ve iradesine güveniyoruz” diyen Hakkı Meniz, “Mersin’imizin tüm ilçelerini ziyaret etmeye devam ediyoruz. Seçim çalışmalarımız süresince gece demeden, gündüz demeden halkımızla kucaklaşmaya devam edeceğiz. Bugün dünden daha çok çalışmamız gerekiyor. Ülkemizin ve milletimizin kazanımlarını korumak, milletin gönlündeki müstesna yeri korumak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bugüne kadar gösterdikleri teveccühle bizleri onurlandıran değerli hemşehrilerimiz 14Mayıs’ta da AK Parti’den yana iradelerini ortaya koyacaklar ve Cumhurbaşkanımızı bir kez daha Cumhurbaşkanı seçeceklerdir. AK Parti sadece bir siyasi parti değildir. Güçlü ve büyük Türkiye, daha adil bir dünya davasıdır. Bu davanın lideri Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bizler de topyekûn milletimizin ve bu davanın adamları, Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşlarıyız. Bir hedefimiz var; Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak. Türkiye Yüzyılı vizyonu bu hedefin en önemli halkasıdır. Türkiye’nin bütün kazanımlarını yok etmek isteyenlere milletimizle birlikte el ele vererek geçit vermeyeceğiz” diye konuştu.
14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde ‘istikrar’ vurgusu yaparak esnaf ve vatandaşlardan destek isteyen Meniz’e esnaflar destek sözü verdi.



TGF’DEN BAŞKAN ÖMEROĞLU’NA ZİYARET
TGF’DEN BAŞKAN ÖMEROĞLU’NA ZİYARET
Adıyaman Türkay Gazetesi 26 yaşında! Adıyaman’da 1 Kasım 1999 tarihinde yayın hayatına başlayan Türkay Gazetesi, aralıksız sürdürdüğü yayın yolculuğunda 25 yılı geride bırakarak 26. yılına adım attı. Kurulduğu günden bu yana “tarafsız, doğru ve halktan yana” yayın ilkelerini benimseyen Türkay Gazetesi, Adıyaman basınının köklü markalarından biri haline geldi. Gazetenin imtiyaz sahibi Osman Gül, Türkay Gazetesi’nin 26 yıllık yolculuğunu, yaşadıkları zorlukları ve geleceğe dair hedeflerini anlattı. “1999’DA BİR HAYAL İLE BAŞLADIK” Gazetenin imtiyaz sahibi Osman Gül aile şirketleri olan Türkay Gazetesi’nin 26 yıllık yolculuğunu, yaşadıkları zorlukları ve geleceğe dair hedeflerini anlattı. “Türkay Gazetesi, 90’ların sonundaki o heyecanlı basın döneminde doğdu. Gazetemizi kurarken tek bir hayalimiz vardı: Adıyaman halkının sesi olmak. 26 yıl önce küçük bir ofiste, birkaç masa ve bir daktilo ile çıktık yola. O günden bu yana teknoloji değişti, şehir büyüdü, biz de büyüdük. Ama çizgimizi hiç bozmadık; tarafsız, ilkeli ve halktan yana duruşumuzdan taviz vermedik” dedi. “Deprem bizi de yıktı ama yeniden ayağa kalktık” 6 Şubat depreminin, tıpkı şehirdeki diğer kurumlar gibi Türkay Gazetesi’ni de derinden sarstığını belirten Osman Gül, yaşadıkları zorlukları şu sözlerle anlattı: “Depremde ofisimiz büyük hasar gördü, arşivimizin bir kısmını kaybettik. Ama o günlerde bile ‘yayına ara verelim’ demedik. Konteynerde, hatta bir dönem otomobilin bagajında dizüstü bilgisayarla haber yaptığımız oldu. Çünkü biz bu şehirle var olduk. Adıyaman acı içindeyken, biz susamazdık. Türkay Gazetesi, deprem sonrası da halkın sesi olmaya devam etti.” “GAZETEMİZ BİR OKUL GİBİYDİ” Yıllar içinde birçok genç gazetecinin Türkay çatısı altında yetiştiğini ifade eden Gül, “Bu gazete sadece haberin değil, emeğin de merkeziydi. Nice genç muhabir burada mesleğe başladı. Kimisi ulusal basına geçti, kimisi hâlâ Adıyaman’da halkın haberini yapıyor. Bizim için en büyük gurur, Türkay Gazetesi’nin bir okul kimliği kazanmasıdır” dedi. “OKURLARIMIZ OLDUKÇA, TÜRKAY GAZETESİ’DE YAŞAYACAK” Osman Gül, Türkay Gazetesi’nin 26 yıllık serüveninin en büyük gücünün okurlar olduğunu vurgulayarak sözlerini şöyle tamamladı: “Gazete dediğiniz şey, sadece kâğıt ve mürekkep değildir. Okurlarınız varsa yaşarsınız. Biz 26 yıldır Adıyaman halkından aldığımız güçle ayakta kaldık. Her dönemde zorluklar oldu, baskılar oldu, ekonomik sıkıntılar yaşadık ama hiçbir zaman kalemimizi eğmedik. Çünkü biz halkın gazetesi olduk, halkın gözüyle baktık. Desteğiniz sürdükçe Türkay Gazetesi, Adıyaman’da haberin sesi olmaya devam edecek.”
Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı!
Maya Göz Hastaneleri ile Türkiye Gazeteciler Federasyonu Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Ülkü Ocakları’ndan yeni adım: Türkofobi İzleme Merkezi kuruluyor
TGF GENEL BAŞKANI YILMAZ KARACA, KARABÜK GAZETECİLER CEMİYETİ ZİYARETİNDE KONUŞTU ÇARPICI AÇIKLAMALAR YAPTI
“ANADOLU BASINININ SORUNLARI ARTIYOR”