AK PARTİYE HAREKET KATAN ADAY.
Sahaya inmesi ile Ak Partide hareketlilik katlanarak arttı.
Mersin Milletvekili Adayı Tarsus’un ve Mersin’in her metre karesine hakim olan Av Hakkı MENİZ bir günde binlerce vatandaş ile bir araya geldi,
Haber ve Foto
Tarsus Haber Medya Gazetesi
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekiliği seçimi için Mersin’in Tarsus ilçesinde siyasi çalışmalarına Birinci sıra adayı gibi hatta daha fazla çalışan Hakkı Meniz bugün esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek adeta 7’den 70’e hatta her kesimin ve her görüşün sevgisini bugünkü Yarenlik alanındaki çalışması ile sevgisini belgeletti.
Beraberinde ilçe Başkanı Hasan Podak, ilçe yöneticisi ve partililerle Tarsus’un çeşitli bölgelerinde Cumhur İttifakına oy isteyen Meniz, gördüğü ilgi ve sevgi karşısında “yeni başlıyoruz, bu seçimin galibi sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olacaktır ve hemen arkasından gelecek olan yerel seçimlerde Ak Parti mührünü Bölgedeki her yere Allah’ın izniyle vuracağız dedi.
Esnafların, vatandaşların öğrencilerin, gençlerin ve çocukların bile sevgi ile yaklaştığı Meniz, Ak Parti’nin en sevilen isimlerinden biri olarak Mersin’de öne çıkıyor.