Bir Haber Herşeyi Değiştirir.

ANAMUR BELEDİYE BAŞKANI YİNE İMDADA YETİŞTİ

ANAMUR BELEDİYE BAŞKANI YİNE İMDADA YETİŞTİ
172 views
26 Ocak 2023 - 21:05

Başkan Kılınç 40 Yıllık Çileye Son Verdi
Her fırsatta yol medeniyettir ve ilçemizde asfaltsız sera yolunun dahi kalmayacağını ifade eden Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç 40 yıldır yolu olmayan hasta bir vatandaşın imdadına yetişti.
Kalınören Mahallesi Cebel mevkiinde rahatsızlığı nedeni ile uzun süredir yatağa bağımlı olan ve sürekli hastaneye gitmesi gereken Şirvan Aksankar: “Evimizin yolu olmadığından hastaneye gitmekte büyük zorluklar yaşıyorduk, şu anda böyle bir sorunumuz kalmadı. Hasta nakil aracı evimizin önüne kadar girebiliyor, Belediye Başkanımız Hidayet Kılınç’a ve Fen İşleri Müdürlüğüne teşekkür ediyorum.” dedi.
Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: “ Anamur’umuzun en büyük sorunlarından birisi yol, göreve geldiğimiz günden bu yana ilçe genelinde yol çalışması gerçekleştiriyoruz. Hasta yakınları bizlere ulaştı, biz de tüm imkanlarımızı seferber ederek hastamızın yolunu açtık. Hastamıza acil şifalar diliyor, yolumuzun hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi.
40 yıldır yollarının olmadığını belirten hasta yakınları ve komşuları uzun yıllardır çözülmeyen yol sorununun çözülmesine dikkat çekerek Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç ve ekibine teşekkür ettiler.

KÖŞE YAZARLARI

Tarsus Haber Medya © 2022 -2023 Tüm Hakları Saklıdır. Designer DENİZ MEDIA GROUP

error: Kopyalanması Yasaktır.!