Tarsus’ta Yarenlik Alanı’nda annesiyle birlikte ilerlerken iddiaya göre ağzında bulunan şeker bir anda boğazına kaçan çocuğu kucaklayan Mersin Büyükşehir Belediyesi personeli, hızlı davranarak olası bir felaketi engelledi.
Alınan bilgiye göre, E.E. isimli 6 yaşında ki çocuk, annesiyle birlikte Yarenlik Alanı’nda yürürken bir anda boğazını tutmaya başladı. Ağzında bulunan şekerin boğazına kaçtığı anlaşılan çocuğu fark eden Mersin Büyükşehir Belediyesi personeli Doğan Andıl, çocuğu kucaklayarak hızlı şekilde yakın noktada bulunan Kızılay kan alma merkezine götürdü.
Burada sağlıkçılar tarafından müdahale edilen çocuğun boğazına kaçan şeker çıkartıldı. Erken davranılması nedeniyle olumsuz bir sonuç yaşanmayan olay sonrası korkan küçük çocuğa ve annesine su ikram edildi.




SON DAKİKA…. TARSUS’A BOMBA DÜŞTÜ!
SON DAKİKA…. TARSUS’A BOMBA DÜŞTÜ!
Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Niğde ve Nevşehir’de Toplandı
TÜRK DÜNYASI 10. BELGESEL FİLM FESTİVALİ ÖDÜLLÜ BELGESEL FİLM GÖSTERİMİ GÖRKEMLİ BİR GALA İLE TAÇLANDI
TGF’DEN BİK GENEL MÜDÜRÜNE ZİYARET
TGF’DEN BAŞKAN ÖMEROĞLU’NA ZİYARET
Maya Göz Hastaneleri ile Türkiye Gazeteciler Federasyonu Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Ülkü Ocakları’ndan yeni adım: Türkofobi İzleme Merkezi kuruluyor