TARSUS’TA CEP TELEFONU HIRSIZI YAKALANDI
Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz, Tarsus Baraj mesire alınanda müşteki E.K. isimli şahsa ait araçta meydana gelen hırsızlık olayını gerçekleştiren şahsı yakaladı.
Asayiş Büro Amirliğimizce yapılan çalışmalarda E.K ya ait cep telefonunun sinyal bilgileri takip edilerek şüphelinin tespiti ve çalıntı cep telefonunun ele geçirilmesine yönelik durumundan şüphelenilen M.İ. isimli şahıs yakalanmıştır. Şüpheli şahsın elindeki çanta içerisinde müşteki E.K nın da cep telefonunun bulunduğu ve toplam 17 adet cep telefonu ele geçirilmiştir.
M.İ. isimli şahsın telefon tamiri üzerine iş yeri olduğu anlaşılmış, işyerinde ve ikametinde yapılan aramada 2 adet çalıntı cep telefonu ele geçirilmiş ve gözaltına alınmıştır. Toplam ele geçirilen 19 adet cep telefonundan 5 adet cep telefonunun müştekileri tespit edilerek çalıntı olduğu anlaşılmış, diğer cep telefonlarının araştırmaları devam etmektedir. Şüpheli M.İ. işlemlerin ardından adli mercilere sevk edildikten sonra TUTUKLANDI.
Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.
Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.



ERKUNT TRAKTÖRLERİNDEN EĞİTİME DESTEK. ÇİÇEKLİ MAHALLESİNDEKİ ÖĞRENCİLERE ALİ KESKİN’DEN KIRTASİYE VE BURS YARDIMI.
ERKUNT TRAKTÖRLERİNDEN EĞİTİME DESTEK. ÇİÇEKLİ MAHALLESİNDEKİ ÖĞRENCİLERE ALİ KESKİN’DEN KIRTASİYE VE BURS YARDIMI.
TARSUS BELEDİYE BAŞKANI MALTA CUMHURBAŞKANI TARAFINDAN ONURLANDIRILDI
TÜİK BÖLGE MÜDÜRÜ İLE TARIM UZMANLARI ÇAMLIYAYLA’DA.
BAŞKAN SEÇER, ‘TARSUS TİCARET VE SANAYİ ODASI YÜKSEK İSTİŞARE KURULU 2025 YILI TOPLANTISI’NA KATILDI
Tarsus’un kırsal mahallesinde yer alan Ulaş Köyünde imece usulü iftar yapıldı
TARSUSTA CİNAYET
JANDARMADAN SİLAH KAÇAKÇILARINA OPERASYON