Bir Haber Herşeyi Değiştirir.

ŞEHİTLERİMİZ VAR, BİR ATEŞTE TARSUS’A DÜŞTÜ.

ŞEHİTLERİMİZ VAR, BİR ATEŞTE TARSUS’A DÜŞTÜ.
462 views
16 Mayıs 2023 - 14:21

ŞIRNAK’TA SICAK ÇATIŞMA: TARSUSLU JANDARMAMIZ DAHİL 2 ŞEHİDİMİZ VAR.

3 TERÖRİST ETKİSİZ HÂLE ELE GEÇİRİLDİ!

İçişleri Bakanlığı, Şırnak’taki operasyonda 2 jandarmamızın şehit düştüğünü, 1 jandarma personeli ile 1 güvenlik korucusunun ağır yaralandığını duyurdu. Şehitlerimizden Jandarma Uzm. Çvş. Serkan Ölmez’in Tarsus Ulaş Mahallesinden olduğu bildirilirken, çatışmada 3 teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından Bestler Dereler bölgesi Aksüt kırsalında istihbarata dayalı yapılan nokta operasyonda, 3 terörist etkisiz hale getirildi.

Jandarma SİHA, ATAK helikopterleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı desteği ile JÖH, jandarma komando ve güvenlik korucularının katıldığı operasyonda 2 Jandarmamız şehit düşerken, 3 terörist de ölü ele geçirildi. 1 jandarma personeli ile 1 güvenlik korucusunun da ağır yaralandığı duyuruldu.

Devam eden operasyon kapsamında, bugün arazi aramasına çıkıldığı, mağarada sıkıştırılan bir grup terörist ile sıcak temas sağlandığını belirten Bakanlık, 2 jandarmamızın şehit düştüğünü bildirdi.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA YAPILDI

Yapılan açıklamada, “Operasyonda 2 jandarma personelimiz şehit olmuş, 1 güvenlik korucumuz ve 1 jandarma personelimiz ağır yaralanmıştır. Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı personelimize acil şifalar diliyoruz. Çıkan silahlı çatışma sonucunda, 3 terörist de silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi” denildi.

Şırnak’taki sıcak çatışmada şehit düşen 2 Jandarmamızdan birisinin Tarsuslu olduğu öğrenildi. Ulaş Mahallesinden olan Jandarma Uzm. Çvş. Serkan Ölmez’in ailesine acı haber ulaştı.

Şehit ailesine acı haber verilirken, Şehidin baba ocağına Türk bayrakları asıldı. Şehidin evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        Tarsus Haber Medya © 2022 -2023 Tüm Hakları Saklıdır. Designer DENİZ MEDIA GROUP

        error: Kopyalanması Yasaktır.!