Bir Haber Herşeyi Değiştirir.

GÖNÜL SOFRASI, ÇAMLIYAYLA İLÇE MERKEZİNDE KURULDU

GÖNÜL SOFRASI, ÇAMLIYAYLA İLÇE MERKEZİNDE KURULDU
269 views
28 Nisan 2022 - 22:28

Başkan Ismail Tepebağlı ve kent protokolü iftarı bine yakın vatandaşla açtı.

Çamlıyayla Belediyesi tarafından Kadir Gecesi’nde kurulan Gönül Sofrası’na yüzlerce kişi katıldı.

Çarşı merkezinde kurulan Gönül Sofrası’nda yüzlerce kişi ezanın okunması ile birlikte İlçe Müftüsü Halil Mücahit Poyra’nın duaları eşliğinde hep birlikte oruçlarını açtılar.

Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualar ile gecenin anlamının vurgulandığı programda yaptığı konuşmasında, bu özel ve manevi gecenin başta Çamlıyayla olmak üzere ülkemize ve İslam âlemine hayırlı olmasını, sevgi, kardeşlik ve barış getirmesini dileğinde bulundu.
Çamlıyayla halkına katılımlarından dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Tepebağlı, “İslam âlemi için bu gecenin büyük önemi var. Ben öncelikle Çamlıyayla halkının ve tüm İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi’ kutluyorum. Çamlıyayla Belediyesi olarak bu yıl kandilimizi halkımız ile kucaklaşarak kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek gecede vatandaşlarımızla kucaklaşarak iftar açmaktan dolayı da mutlu olduğumu bir kez daha belirtmek isterim. Cenab-ı Allah bu niyetimizi inşallah kabul eder. İnşallah İslam âleminin de rahat Ramazanlar yapacağı günlere bizi kavuşturur” dedi.

Ramazan ayının artık sonuna geldiklerinin altını çizen Başkan Tepebağlı “Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Yarınımız bu günden daha güzel olsun. İnşallah kardeşliğimiz, dostluğumuz ve omuz omuza yürüyüşümüz ahrete kadar sürsün. Ben bu vesile ile Çamlıyaylalı hemşerilerimizin, milletimizin ve tüm İslam âleminin yaklaşan Ramazan Bayramlarını kutluyor, bu bayramın hepimize, bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” ifadesini kullandı.

Programa, Çamlıyayla Kaymakamı Muhammed Berat Berdibek, İlçe Müftüsü Halil Mücahit Poyra, MHP İlçe Başkanı Ali Rıza Genç, AK Parti İlçe Başkanı Durmuş Karataş, Çamlıyayla Ülkü Ocakları Başkanı Zahit Kıral, Çaamlıyayla Muhtar Derneği Başkanı Fehmi Tanrıverdi, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        Tarsus Haber Medya © 2022 -2023 Tüm Hakları Saklıdır. Designer DENİZ MEDIA GROUP

        error: Kopyalanması Yasaktır.!