Bir Haber Herşeyi Değiştirir.

HAFTANIN BAŞARILI ÖĞRETMENİ BELKİ OLDU

HAFTANIN BAŞARILI ÖĞRETMENİ BELKİ OLDU
239 views
29 Eylül 2022 - 12:34

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Adem KOCA, İlçe Millî Eğitim Müdürlüklerimizce belirlenen haftanın başarılı öğretmenlerini makamında ağırlamaya devam ediyor.

Alanında yarattığı fark, eğitime sunduğu katkılar ve başarılı çalışmaları ile haftanın öğretmeni olan Mezitli Tepeköy İlkokulu Sınıf Öğretmeni Sayın Burcu İLARSLAN, İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Adem KOCA’nın misafiri oldu.

Sayın Adem KOCA, “Sayın Burcu İLARSLAN öğretmenime evlatlarımız için gösterdiği üstün çabalar ve yenilikçi çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Eğitim öğretim süreçlerinin başarılı olması öğretmenlerimize bağlıdır. Biliyorum ki Türkiyemizin her noktasında öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin geleceği için çok büyük fedakarlıklarla çalışıyorlar. Bizlerin teşekkürü sizlerin çalışmalarının yanında az alır. Evlatlarımız için çalışan, emek eden, zorlukları aşarak onlara dokunan tüm meslektaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

Sayın Burcu İLARSLAN, takdir ve taltiflerinden ötürü Sayın Adem KOCA’ya  şükranlarını dile getirerek öğretmen olmaktan gurur duyduğunu ve bu ödülün motivasyonunu arttırdığını ifade etti.

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        Tarsus Haber Medya © 2022 -2024 Tüm Hakları Saklıdır. Designer DENİZ MEDIA GROUP

        error: Kopyalanması Yasaktır.!