Bir Haber Herşeyi Değiştirir.

Kamuoyunun Takdirine

Kamuoyunun Takdirine
307 views
30 Eylül 2022 - 10:19

Geçtiğimiz gün Mersin’imizde meydana gelen hain Terör saldırısının hıncını ve şehidimizin acısını yüreklerimizde kor ateş misali hissediyorken kadim şehrimiz Tarsus’umuzda çekilen bir kaç görseli Tarsuslu hemşehrilerimizin takdirine sunuyoruz.
Birinci görselde CHP Gençlik Kolları tarafından Milliyetçi-Ülkücü Hareketimizin Kurucusu, Merhum Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ Bey’in adını taşıyan bulvarın başlangıç kaidesine, MHP Tarsus İlçe Teşkilatı binasının önüne, Dünyanın en büyük Gençlik teşkilatı olan Ülkü Ocakları binamızın giriş kapısının tam karşısına ve bu şekilde aziz şehrimizin birçok yerine sprey boya ile eşzamanlı provokatif saldırı yapılarak görüntü kirliliği oluşturulmuştur.
Hareketimizin topyekûn kutsaliyeti ve sinir uçlarına yönelik olduğu net bir şekilde belli olan bu aşağılık davranışları kınıyor ve lanetliyoruz. Türkiye’de ve özellikle Mersin’imizde gündem bellidir:

TERÖR ve İŞBİRLİKÇİLERİ.
Tam da bugünlerde bu provokatörleri acaba hangi olay bu çirkin davranışlara yöneltmiştir? Acaba PKK ve onun siyâsî uzantıları ile İşbirliklerinin ayyuka çıkması mıdır bu dengesizliği boyalarla duvarlara sürdüren? Bu tür provokatif hareketlerden özellikle duvarlarda parmak izi olan CHP ve türevleri uzak durmalıdır. Kendilerini aklıselim olmaya davet ediyoruz. Bizler,Tarsus’ta hangi sokak hangi caddeye çıkar çok iyi biliriz, ancak ülkemizin ve şehrimizin bu acılı döneminde asla provokasyonlara gelmeyiz. Ülkücü Hareketi kimse sokağa çekemeyecektir. Sokaklar karanlıktır, sokaklar tenhadır. Sokaktan ümit beklenmez. O yüzden bu tarz boş hareketlerle yapılan bu görüntü kirliliğinin kimseye faydası yoktur, aziz milletimizin acısı büyüktür, bu tür planlanmış eşzamanlı provokatif hareketlerden uzak durulması herkesin hayrına olacaktır. Yapılan bu çirkin eylemler hususunda CHP Tarsus İlçe Başkanından konu hakkında açıklama bekliyoruz. Tüm Ülküdaşlarımızı ve hemşehrilerimizi itidalli olmaya davet ediyoruz. Provokatörlere ve onların ipini elinde tutan siyâset budalalarına diyeceğimiz son söz: Kendinizi DÜZELTİN!

Aziz Tarsuslu Hemşehrilerimizin TAKDİRİNE…

Ahmet BEBEK
TARSUS ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        Tarsus Haber Medya © 2022 -2024 Tüm Hakları Saklıdır. Designer DENİZ MEDIA GROUP

        error: Kopyalanması Yasaktır.!