Bir Haber Herşeyi Değiştirir.

Metafizik Uzmanı Hakan Erkan Aileyi Mahveden Büyüyü Buldu! 

Metafizik Uzmanı Hakan Erkan Aileyi Mahveden Büyüyü Buldu! 
1.141 views
27 Ocak 2023 - 12:02

Çocuklarının gözleri önünde değişen davranışları ve kendisine zarar vermeye başlaması üzerine Metafizik uzmanı Hakan Erkan aracılığıyla bakım yaptıran aile, çocuklarının üzerinde sonu ölüme varan ölüm büyüsü olduğunu öğrendi.

Hayatının baharında olan B.C aylar önce kavga ettiği akrabasının intikamına maruz kaldı. Akraba evliliğine karşı olduğu için, istemeye gelen aileyi reddettikten sonra çıkan tartışma sonrasında kinlenen akrabanın B.C üzerine ölüm büyüsü yaptırdığı öğrenildi. Yapılan büyüyle ilgili malzemeleri bahçelerinde bulan aile, hala şaşkınlığını gizleyemiyor.

İlk olarak içine kapanan B.C zaman geçtikçe kendisine hatta aile üyelerine saldırgan tavırlar sergilemeye başladı. Bunun üzerine aile, kızlarının psikolojik destek almasını sağlasa da faydalı olmadı. Bunun üzerine, metafizik uzmanı Hakan Erkan ile iletişime geçen aile, Hakan Erkan’ın yaptığı Niksar Bakımı ile çocuklarının üzerinde ölüm büyüsü olduğunu öğrendi.

Olaylar hakkında konuşan anne, çocuklarının odasından son zamanlarda hiç çıkmadığını, yemek yemediğini ve saldırgan tavırlar göstermeye başladığını söyledi. Bunun ardından, bunalımda olabileceğini düşündüklerini ifade eden anne, nereye gitse bir çözüm bulmadı. Metafizik Uzmanı Hakan Erkan ile tanışınca, kesin çareyi bulan aile, “Allah Hakan Erkan’dan razı olsun.” İfadelerini kullandı.

Çocuğa Niksar bakımı yapan Hakan Erkan ise şu açıklamaları yaptı: “Kardeşimizle, konuştuğumuzda saldırgan cevaplarla ve dalgınlıkla karşılaştık. Bunun ardından, büyü etkisinde olabileceğinden şüphelendim ve Niksar bakımını gerçekleştirdik. Niksar bakımı sonrasında ölüm büyüsü tespit ettiğimiz aileye bildirdim. İlk olarak şok olan aile, kardeşimizin tedavisi için, bizlere her türlü yolu açtı. Bunun ardından, çeşitli ritüeller sonucunda, kardeşimizin üzerinde bulunan ve sonucu ölüm olan bu ciddi belayı, Allah’ın izniyle defettik” ifadelerini kullandı.

KÖŞE YAZARLARI

Tarsus Haber Medya © 2022 -2023 Tüm Hakları Saklıdır. Designer DENİZ MEDIA GROUP

error: Kopyalanması Yasaktır.!