Bir Haber Herşeyi Değiştirir.

Saldırıya Uğrayan Yeşil Mahalle Muhtarı Emrah KARA ’ ya İlişkin, Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı ‘Mustafa Naci GÜLLÜ’ Açıklama Yaptı.

Saldırıya Uğrayan Yeşil Mahalle Muhtarı Emrah KARA ’ ya İlişkin, Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı ‘Mustafa Naci GÜLLÜ’ Açıklama Yaptı.
814 views
30 Mayıs 2022 - 19:16

Açıklamada, Bugün sabah saat 05:00 sıralarında Yeşil Mahallede T.K. isimli şahıs, özel bir şirkete ait baz istasyonuna çıkarak intihar girişimin de bulundu.
Olay yerine taleplerini iletmek için mahalle muhtarı sn. Emrah KARA ‘nın gelmesini istedi.

Olay yerinde bulunan Emniyet güçlerimiz muhtarı getirdi. Muhtar Emrah KARA ikna etmek için konuşurken intihar girişiminde bulunan şahıs orada bulunan kardeşine muhtara saldırması için talimat verdi. Saldırıya uğrayan ve yumruklanan muhtarı emniyet güçlerimiz kurtardı ve saldırganlar gözaltına alındı. Muhtar KARA emniyete giderek şikâyetçi oldu.
Vatandaşların her türlü yardıma ihtiyacı olduğunda canla başla çalıştıklarını, talep ve şikâyetleriyle ilgilendiklerini ve böyle bir muameleyi hak etmediklerini dile getirdi.

Dernek olarak bu olayı kabul etmediklerini, şiddetle kınadıklarını ve şahıslardan şikâyetçi olduklarını, olayı sonuna kadar takip edeceklerini ve saldırıya uğrayan muhtarımızın arkasında olacaklarını tüm kamuoyuna bildirdi. Yeşil Mahalle Muhtarı Sn Emrah KARA ‘ya destek olmak için Sağlıklı Mahallesi Muhtarı Yasin KAHRAMAN, İncirlikuyu Mahallesi Muhtarı Bekir ELMAS, Kavaklı Mahallesi muhtarı Erol BAL, Çiftlik Mahallesi Muhtarı Bilal SAVAŞIR, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Nadir BATMAZ, Girne Mahallesi Muhtarı Ramazan İNAL, Yeni mahalle Muhtarı Ali TARHAN, Kırklarsırtı Mahallesi Muhtarı Mehmet CÜLÜK, Mithatpaşa Mahallesi Muhtarı Muhittin BORLUKAN, Gazipaşa Mahallesi Muhtarı Aydın KIZILTAŞ, Fahrettinpaşa Mahalle Muhtarı Nevzat SAİN, Çağlayan Mahallesi Muhtarı M. Faruk YORGUN katıldı.

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        Tarsus Haber Medya © 2022 -2024 Tüm Hakları Saklıdır. Designer DENİZ MEDIA GROUP

        error: Kopyalanması Yasaktır.!