Bir Haber Herşeyi Değiştirir.

TARSUS’TA 15 KAZ ÖLÜ BULUNDU

TARSUS’TA 15 KAZ ÖLÜ BULUNDU
373 views
15 Ağustos 2022 - 15:00

Tarsus Belediyesi Zabıta İşleri Müdürlüğü saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda ekipler ihbar üzerine gittiği Yaramış Mahallesi’nde yol üzerinde bulunan 15 adet kazın sebebi bilinmeyen bir şekilde öldüğünü tespit ederek olayla ilgili inceleme başlattı.

Tarsus Belediyesi Zabıta ekipleri gelen ihbar üzerine gittiği Yaramış Mahallesi’nde asfalt yolda yaklaşık 15 adet beyaz renkli kazın bilinmeyen bir sebeple ölmüş olduğunu tespit etti. M.N.K isimli şahsa ait olduğu tespit edilen kazlar, gece ikamet ettiği adresteki kümese getirildiğinde eksik oldukları fark edildi. Bu durumun sık yaşanması sebebiyle kazların kendiliğinden geri döneceğini düşünen M.N.K, kayıp hayvanlarının gelmemesi üzerine Yaramış Mahallesi istikametine yürüyerek kazlarını aradı. Bu esnada yol üzerinde 15 adet beyaz renkli kazını ölü vaziyette gördü. Sonrasında kazları yolun üstünden ve çevreden kaldırmayarak evine geri döndü. Ardından ihbar üzerine Tarsus Belediyesi Zabıta ekipleri olay yerine gelerek gerekli incelemeleri başlattı. Kazların sahibi M.N.K olayla ilgili ise kimseden şikayetçi ve davacı olmadığını beyan etti.

İDARİ İŞLEMLER BAŞLATILDI

Tarsus Belediyesi Zabıta İşleri Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili belediye emir ve yasakları doğrultusunda gerekli idari işlemler başlatıldı. Hala canlı olarak belirlenen bir tane kaz ise gerekli sağlık taramalarının ardından Tarsus Hayvanat Bahçesine gönderildi.

Cansız olarak bulunan kazların ise gerekli kurum ve kuruluşlar tarafından imhaları gerçekleştirildi. Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü kazların bulunduğu yolları olay sonrası temizledi. Konuyla ilgili detaylı incelemeler sürüyor.

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        Tarsus Haber Medya © 2022 -2023 Tüm Hakları Saklıdır. Designer DENİZ MEDIA GROUP

        error: Kopyalanması Yasaktır.!