Bir Haber Herşeyi Değiştirir.

TARSUS’TA MİDE BULANDIRAN GÖRÜNTÜLER TARSUS BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ HALK SAĞLIĞIYLA OYNANAN PASTANE ÜRÜNLERİNE EL KOYDU

TARSUS’TA MİDE BULANDIRAN GÖRÜNTÜLER TARSUS BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ HALK SAĞLIĞIYLA OYNANAN PASTANE ÜRÜNLERİNE EL KOYDU
1.338 views
12 Ağustos 2022 - 10:18

Gıda denetimleri kapsamında Tarsus Belediyesi Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğü saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Zabıta ekipleri bu kapsamda, ihbar üzerine gittiği pastanede hijyenik koşullarda olmayan, içerisinde böcek bulunan ve insan sağlığıyla oynanan pastaneye inceleme başlattı.

İnsan sağlığına karşı üretilen ürünler için denetimi sıkılaştıran Tarsus Belediyesi ekipleri, bu kapsamda sık sık denetim ve ihbarlara dikkate alarak incelemelerine devam ediyor. Tarsus Belediyesi Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğü kötü koşullarda üretim yapılan pastaneye giderek halk sağlığını etkileyen ürünlere el koydu.

İçerisinde böcek ve sineklerin bulunduğu sağlıksız koşullarda üretimi gerçekleşen pastane ürünleri için Sağlık İşleri ekipleri numune örnekleri alarak inceleme başlattı.

VATANDAŞIN RAHATI İÇİN BU UYGULAMALAR ARTACAK

Gıda üretimi ve satışına yönelik saha denetimlerini gerçekleştirmeye devam eden Tarsus Belediyesi Zabıta ve Sağlık İşleri ekipleri, bu kapsamda incelemelerini arttırarak halkı bilgilendirmeye devam edecek.

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        Tarsus Haber Medya © 2022 -2023 Tüm Hakları Saklıdır. Designer DENİZ MEDIA GROUP

        error: Kopyalanması Yasaktır.!