Bir Haber Herşeyi Değiştirir.

Akademisyen Özbozkurt Bakan bey ile

Akademisyen Özbozkurt Bakan bey ile
152 views
26 Ocak 2023 - 0:50

Doç. Dr. Özbozkurt ve Yeşilkuş’tan E. Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’a Kitap Takdimi

Akademi Derneği Başkanı, akademisyen ve köşe yazarı, Tarsus Üniversitesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ile Akademi Derneği Başkan Yardımcısı Fatma Yeşilkuş “Siyasetin Dijital Mimarisi: Sosyal Medya” ve “Organizasyon Nasıl Yönetilir? İş’te Yönetim” kitaplarını eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’a takdim etti.
Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, “Siyasetin Dijital Mimarisi: Sosyal Medya başlıklı eserimiz, siyasetin önemli yerel dinamikleri olan Belediye Başkanları ve Meclis Üyelerinin politik ilgi, politik katılım ve siyasal açıdan sosyal medya kullanım düzeylerinin niceliksel yöntemlerle ele alındığı tek kitap çalışması olma niteliği taşıyor. Mersin ilinde gerçekleştirdiğimiz bu çalışma, Mersin ve ülkemiz siyasetine ışık tutuyor. Diğer kitabımızda da başarılı bir organizasyonda olması gerekenlere stratejik yönetim perspektifinden dikkat çektik. Sizlere bu çalışmalarımızı takdim etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Katkılarınız ve bilime verdiğiniz önem için sizlere ayrıca teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.
E. Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ise, “Gerçekleştirdiğiniz böylesine önem arz eden başarılı çalışmalarınızın devamını diliyor, sizleri tebrik ediyorum” dedi.

KÖŞE YAZARLARI

Tarsus Haber Medya © 2022 -2023 Tüm Hakları Saklıdır. Designer DENİZ MEDIA GROUP

error: Kopyalanması Yasaktır.!